Η Ντονατέλα Βερσάτσε είναι η μούσα της Givenchy

Η Ντονατέλα Βερσάτσε πάντα εκπλήσσει με τις αποφάσεις της. Αυτή τη φόρα μάλιστα, αποφάσισε να είναι το πρόσωπο της νέας κολεξιόν, φθινόπωρο - χειμώνας 2015-16, ενός οίκου μόδας, αλλά όχι του δικού της.

Σύμφωνα με τη Βογκ, η Ντονατέλα Βερσάτσε αποδέχτηκε την πρόταση του Ρικάρντο Τίσκι και θα είναι το νέο πρόσωπο της Givenchy.

«Μου αρέσει που σπάει τους κανόνες. Ο Ρικάρντο Τίσκι είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και πάνω απ' όλα αγαπημένος μου φίλος. Είμαστε οικογένεια», εξήγησε η Ντονατέλα για την απόφασή της και πρόσθεσε ότι «θέλω να απαλλαγούμε από το παλιό σύστημα. Δουλεύουμε μαζί, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο για να κάνουμε τη μόδα μια πραγματική παγκόσμια κοινότητα».

Τα λόγια της αντηχούν το συναίσθημα που συμμερίζονται πολλοί κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας, συμπεριλαμβανομένων του Αλμπερ Ελμπάζ, ο οποίος είπε στη Σούζι Μένκες και στην Βογκ, τον περασμένο μήνα: «Ζούμε σε μια βιομηχανία που τα πάντα είναι σχετικά για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα: ποιος θα είναι το επόμενο πρόσωπο; Θα πρέπει να γίνουν περισσότερα στον τομέα της συνεργασίας, να εργαζόμαστε μαζί, παίρνοντας το καλύτερο από τον καθένα».