3 στυλάτα outfits για τις γιορτές

Για εσάς που πρόκειται να κάνετε τη βόλτα σας στα μαγαζιά προκειμένου να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα εν όψει εορτών, σας προτείνουμε τρία outfits για να εμπνευστείτε!

Για ένα θηλυκό ντύσιμο φορέστε μία skater φούστα σε ένα όμορφο χρώμα όπως το βαθύ κόκκινο και συνδυάστε τη με ένα λευκό πουκάμισο και από πάνω ένα loose πουλοβεράκι σε μια απόχρωση που να κάνει αντίθεση όπως το κοραλί. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα suede μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και ένα crossbody τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα.

Ένα ακόμα τέλειο ντύσιμο είναι να συνδυάσετε ένα σκούρο μπλε παντελόνι σε στενή γραμμή μέχρι τον αστράγαλο, με ένα μεταξωτό κοντομάνικο top σε μια σκούρα απόχρωση και να ολοκληρώσετε το look σας με ένα μεσάτο μαύρο σακάκι, ένα ζευγάρι μαύρα cut-out oxfords, αρκετά δαχτυλίδια και έναν μαύρο φάκελο.

Τέλος, για μια υπέροχη βραδινή εμφάνιση προσανατολιστείτε σε ένα μαύρο στενό mini φόρεμα με φερμουάρ μπροστά και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μαύρα peep-toe, ένα παλτό σε ένα ιδιαίτερο χρώμα και ένα snake-print clutch.