Trend alert: Το παστέλ παλτό

Οι παστέλ αποχρώσεις φοριούνται κυρίως την άνοιξη, ωστόσο, όπως η δαντέλα έκανε μια υπέροχη επανεμφάνιση αυτό το φθινόπωρο, έτσι και οι παστέλ αποχρώσεις είναι επίσης στο προσκήνιο αυτή τη σεζόν. Το παστέλ παλτό είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να φορέσετε αυτή την τάση…Σας παρουσιάζουμε τρία outfits για να εμπνευστείτε!

Συνδυάστε ένα όμορφο παλτό στην απόχρωση της μέντας με ένα skinny γκρι jean και ένα άνετο κρεμ πουλόβερ και ολοκληρώστε το look σας με στυλάτα σκουρόχρωμα κομμάτια, όπως μία color-blocked τσάντα και ένα ζευγάρι μαύρα oxfords.

Τι είναι αυτό που κάνει ένα outfit μοναδικό και κομψό; Μα φυσικά η απλότητά του! Ακολουθώντας αυτό το χρυσό κανόνα, φορέστε ένα άνετο mini ριγέ φόρεμα και ολοκληρώστε το look σας με ένα ροδακινί παλτό, ένα μαύρο οπάκ καλσόν, ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες και μία crossbody τσάντα με χρυσή αλυσίδα.

Τέλος, για ένα τέλειο κομψό ντύσιμο συνδυάστε ένα παλτό σε γκρι απόχρωση με το αγαπημένο σας skinny jean, ένα t-shirt σε πιο σκούρα γκρι απόχρωση και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μαύρα αρβυλάκια και ένα μαύρο σακίδιο.