5 εντυπωσιακά και άνετα outfits για το ταξίδι!

Οι περισσότερες από εμάς όταν πρόκειται να ταξιδέψουμε ασχολούμαστε κυρίως με το τι θα χωρέσει μέσα στη βαλίτσα μας και όχι με το outfit του ταξιδιού, με αποτέλεσμα να φοράμε ό,τι πιο πρόχειρο έχουμε στη ντουλάπα μας! Για εσάς, λοιπόν, που πρόκειται να αποδράσετε το Σαββατοκύριακο σας παρουσιάζουμε 5 εντυπωσιακά και άνετα outfits!

Για ένα τέλειο casual ντύσιμο συνδυάστε ένα καρό πουκάμισο με ένα denim κολάν και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι sneakers, ένα μάλλινο κασκόλ γιακά κι ένα σακίδιο στην πλάτη σας.

Ένα ακόμα άνετο αλλά στυλάτο ντύσιμο είναι να συνδυάσετε το boyfriend jean σας, στο οποίο θα γυρίσετε τα μπατζάκια, με ένα γκρι πουλόβερ με V και να ολοκληρώσετε το look σας με ένα καρό κασκόλ και ένα ζευγάρι αρβυλάκια.

Επειδή ταξιδεύετε δε σημαίνει ότι θα πρέπει να φοράτε φαρδιά πουλόβερ και κολάν. Ένα απλό λευκό μπλουζάκι μπορεί να δείχνει τέλειο με ένα jean και μια ωραία ζώνη. Προσθέστε κι ένα σακάκι και ένα ζευγάρι loafers και θα πετύχετε το άψογο look.

Τολμήστε να φορέσετε ένα φόρεμα! Συνδυάστε ένα απλό σε σκούρο χρώμα φόρεμα με μία φαρδιά ζακέτα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα οπάκ καλσόν και ένα ζευγάρι flat μπότες που φθάνουν πάνω από το γόνατο.

Τέλος, για ένα κομψό ντύσιμο συνδυάστε ένα παντελόνι σε στενή γραμμή που φθάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο με ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι άνετες μπαλαρίνες.