3 τρόποι να φορέσετε τα μποτάκια σας!

Είναι θηλυκά και ταυτόχρονα μας βοηθούν να βγάλουμε τη rock star που κρύβουμε μέσα μας…Φοριούνται με τα πάντα, με φορέματα, φούστες, κολάν, παντελόνια…Φυσικά αναφερόμαστε στα μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια, ένα από τα must-have κομμάτια στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας! Για εσάς που χρειάζεστε λίγη έμπνευση, σας παρουσιάζουμε τρία στυλάτα outfits!

Φορέστε τα μαύρα μποτάκια σας με ένα skinny μαύρο jean, ένα ασπρόμαυρο καρό πουκάμισο και ολοκληρώστε το look σας με μια καμηλό κάπα και ένα μαύρο μάλλινο σκουφάκι.

Για ένα ακόμα εντυπωσιακό ντύσιμο φορέστε τα με ένα μαύρο παντελόνι σε στενή γραμμή που φθάνει λίγο πιο πάνω από τα μποτάκια σας και ένα μπορντό μακρύ πουλόβερ που να καλύπτει τους γοφούς σας και ολοκληρώστε το look σας με ένα κοντό μαύρο δερμάτινο jacket και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Τέλος, για ένα πιο θηλυκό ντύσιμο συνδυάστε τα μποτάκια σας με ένα γκρι μάλλινο φόρεμα ζιβάγκο και ολοκληρώστε το look σας με δυο, τρεις μακριές χρυσές αλυσίδες στο λαιμό σας και μία oversized ασπρόμαυρη ζακέτα.