3 τρόποι να φορέσετε το καρό!

Όσο και να αγαπάτε το καρό πουκάμισό σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε κι άλλους τρόπους να φορέσετε αυτό το εκπληκτικό print! Σας προτείνουμε 3 στυλάτους τρόπους για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει σε εσάς!

Καρό παπούτσια

Για ένα άνετο ντύσιμο σας προτείνουμε να φορέσετε ένα ζευγάρι καρό πάνινα sneakers. Συνδυάστε τα με ένα boyfriend jean και ένα μαύρο φούτερ και ολοκληρώστε το look με ένα μαύρο μάλλινο σκουφάκι, αρκετά χρυσά δαχτυλίδια και μια μεγάλη crossbody τσάντα σε ένα εντυπωσιακό χρώμα όπως το κόκκινο.

Καρό παλτό

Ένα καρό παλτό είναι το ιδανικό κομμάτι για μία κομψή βραδινή έξοδο. Συνδυάστε το με ένα mini μαύρο φόρεμα ζιβάγκο και ολοκληρώστε το look με ένα οπάκ μαύρο καλσόν, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και ένα crossbody τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα. 

Καρό παντελόνι

Για ένα στυλάτο ντύσιμο ξεκινήστε με ένα καρό παντελόνι και ένα πουλόβερ σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το μουσταρδί. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι άνετα loafers, μια χρυσή αλυσίδα στο λαιμό σας και μια κομψή τσάντα στο ίδιο χρώμα με τα παπούτσια σας.