1 outfit, τρεις τρόποι να το φορέσετε!

Όταν πιάνουν τα κρύα οι περισσότερες από εμάς χάνουμε το στυλ μας μέσα στα ζεστά, χοντρά μας ρούχα. Κι όμως, ακόμα και τις πιο κρύες ή βροχερές ημέρες μπορούμε να ξεχωρίσουμε με την κομψότητά μας! Ποια από εσάς δεν έχει στη ντουλάπα της ένα skinny jean, ένα χοντρό πουλόβερ και ένα ζευγάρι γούνινα μποτάκια…Μάθετε τρεις τρόπους να τα φορέσετε ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες!

Μία κρύα, λοιπόν, ημέρα του χειμώνα φορέστε το skinny jean σας με το oversized πουλόβερ σας και προσθέστε φυσικά τα γούνινα μποτάκια σας, ένα χακί military jacket και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Εάν χιονίζει προσθέστε το puffer jacket σας σε ένα ιδιαίτερο χρώμα και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες που θα αφήσετε να φανούν για περισσότερο στυλ αλλά και για να σας κρατήσουν ζεστή, ένα κασκόλ στο λαιμό σας, ένα floral μάλλινο σκουφάκι και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα προσθέσουν λάμψη στο σύνολο.

Τέλος, εάν βρέχει προσθέστε στο outfit ένα leopard print αδιάβροχο jacket, ένα μάλλινο σκουφάκι σε μία παστέλ απόχρωση και αρκετά χρυσά δαχτυλίδια.