Η δερμάτινη φούστα

Δερμάτινες φούστες, δερμάτινα jackets, παντελόνια…Φέτος το χειμώνα θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται στη ντουλάπα σας! Εάν θέλετε να είσαστε instyle κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά και επενδύστε σε μια mini ασύμμετρη δερμάτινη (faux φυσικά) φούστα όχι απαραίτητα σε μαύρο χρώμα. Μάθετε πώς μπορείτε να τη φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Για μια στυλάτη πρωινή εμφάνιση συνδυάστε τη φούστα σας με ένα απλό λευκό t-shirt και ένα εφαρμοστό ζακετάκι στην ίδια απόχρωση με τη φούστα σας και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι κομψά loafers και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Εάν θέλετε μια πιο κομψή εμφάνιση συνδυάστε τη φούστα σας με ένα πουλοβεράκι σε ένα χρώμα που να κάνει αντίθεση και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο στην ίδια απόχρωση με τη φούστα σας και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Τέλος, στη βραδινή σας έξοδο φορέστε τη φούστα σας με ένα μεταξωτό top με prints και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες snakeskin γόβες. Ολοκληρώστε το look σας με αρκετά χρυσά δαχτυλίδια και ένα clutch σε μεταλλική απόχρωση.