4 outfits για το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και οι προσκλήσεις που έχετε είναι πολλές. Είτε πρόκειται να πάτε εκδρομή ή είσαστε καλεσμένη σε πάρτι ή για φαγητό, σας παρουσιάζουμε τέσσερα στυλάτα outfits για να εμπνευστείτε.

Εάν αναζητάτε το τέλειο ντύσιμο για τη βραδινή σας έξοδο, τότε φορέστε ένα leopard print στενό mini φόρεμα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και ολοκληρώστε το look με ένα μαύρο οπάκ καλσόν, ένα δερμάτινο jacket και ένα μαύρο τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα.

Εάν πρόκειται να βγείτε με τον καλό σας, εντυπωσιάστε τον με το κομψό στυλ σας φορώντας ένα μαύρο αμάνικο στενό mini φόρεμα το οποίο θα συνδυάσετε με ένα ζευγάρι γόβες σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το μπλε κοβάλτιο και ολοκληρώστε το look σας με μία μαύρη καπαρντίνα, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα clutch.

Για μια υπέροχη casual εμφάνιση φορέστε ένα skinny jean και από πάνω ένα απλό λευκό t-shirt. Ολοκληρώστε το look σας με το military jacket σας, τα αρβυλάκια σας και ένα σακίδιο.

Τέλος, για μια ακόμα casual αλλά θηλυκή εμφάνιση φορέστε ένα μακρυμάνικο ριγέ φόρεμα και τις μπότες ιππασίας. Ολοκληρώστε το look σας με μια μακριά ζακέτα, μία oversized τσάντα κι ένα ζευγάρι μεγάλους κρίκους.