Το ασπρόμαυρο ριγέ πουλόβερ

Αφήστε μας να μαντέψουμε…Εάν ρίξουμε μια ματιά στη ντουλάπα σας θα βρούμε σίγουρα ένα ασπρόμαυρο ριγέ πουλόβερ! Αυτό δε σας εμποδίζει να επενδύσετε σε ένα ακόμα! Πρόκειται για ένα κομψό και ευέλικτο κομμάτι, το οποίο θα σας χαρίσει στυλάτες εμφανίσεις είτε επιλέξετε να το φορέσετε το πρωί είτε το βράδυ. Σας παρουσιάζουμε τρία outfits για να εμπνευστείτε!

Για μια τέλεια casual εμφάνιση φορέστε το πουλόβερ σας με ένα ψηλόμεσο skinny jean σε ένα φθινοπωρινό σκούρο χρώμα όπως το κυπαρισσί και ολοκληρώστε το look με τις μαύρες μπότες ιππασίας, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και μία μαύρη τσάντα με κρόσσια.

Για ένα πιο θηλυκό ντύσιμο συνδυάστε το πουλόβερ σας με μία μαύρη mini φούστα και ένα ζευγάρι μαύρα μυτερά flats. Ολοκληρώστε το look σας με ένα leopard print clutch και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Τέλος, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα σκουρόχρωμο jean σε κλασική γραμμή, ένα ζευγάρι γκρι ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και να ολοκληρώσετε το look με μια oversized κόκκινη τσάντα και αρκετά δαχτυλίδια.