Η δαντέλα

Η δαντέλα είναι ένα υπέροχο, διαχρονικό, ρομαντικό και ενίοτε σέξι ύφασμα. Συνήθως φοριέται την Άνοιξη και είναι συνδεδεμένο με τους γάμους…κι όμως φέτος το χειμώνα θα είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια! Θέλετε να μάθετε πώς να "φορέσετε" την τάση; Σας παρουσιάζουμε τρία στυλάτα δαντελένια outfits για να εμπνευστείτε!

Επενδύστε σε μια μαύρη pencil μαύρη φούστα και συνδυάστε τη με ένα cropped φαρδύ top σε pastel απόχρωση με λευκό γιακαδάκι peter pan και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι μαύρα loafers, ένα μαύρο fedora καπέλο και μια κομψή γκρι τσάντα.

Το δεύτερο outfit που σας προτείνουμε περιλαμβάνει ένα ευέλικτο δαντελένιο κομμάτι που δεν είναι άλλο από το δαντελένιο φόρεμα σε μια σκούρα απόχρωση, όπως το μπορντό, το οποίο μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους και σε διαφορετικές περιστάσεις. Στη βραδινή σας έξοδο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας ή το πρωί με ένα ζευγάρι μπότες ιππασίας, μια μάλλινη ζακέτα με γεωμετρικά prints και μια oversized τσάντα.

Τέλος, συνδυάστε μια γκρι δαντελένια μπλούζα με το σκουρόχρωμο skinny jean σας και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια, ένα χρυσό βραχιόλι και μία μαύρη κομψή τσάντα.