5 στυλάτοι και ζεστοί τρόποι να φορέσετε το κασκόλ!

Είναι μέσα Οκτώβρη και όσες λατρεύετε τη μόδα θα χαίρεστε ιδιαίτερα αυτή την περίοδο δεδομένου ότι έχει έρθει η στιγμή να ασχοληθείτε με τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα. Και ποιο είναι το αγαπημένο μας χειμωνιάτικο αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να φορεθεί με αρκετούς τρόπους και χαρίζει στυλ ακόμα και στο πιο απλό ντύσιμο; Μα φυσικά, το κασκόλ! Θέλετε να μάθετε πέντε υπέροχα outfits;

Συνδυάστε ένα σκουρόχρωμο skinny jean με ένα φαρδύ πουκάμισο σε ένα από τα hot χρώματα του χειμώνα που είναι το μπορντό και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι καφέ μπότες ιππασίας και φυσικά ένα κασκόλ με prints.

Για ένα girly ντύσιμο συνδυάστε τη μαύρη skater mini φούστα σας με ένα φαρδύ cropped γκρι πουλοβεράκι και ολοκληρώστε το look με τα μαύρα αρβυλάκια σας και ένα λευκό κασκόλ γύρω από το λαιμό σας.  

Εάν θέλετε να δώσετε στυλ σε ένα casual ντύσιμο δεν έχετε παρά να προσθέσετε ένα κασκόλ. Φορέστε το boyfriend jean σας με ένα απλό t-shirt και την καπαρντίνα σας από πάνω και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι αθλητικά και ένα κασκόλ με prints.

Εάν θέλετε να βγάλετε την Παριζιάνα που κρύβεται μέσα σας, συνδυάστε ένα μαύρο παντελόνι σε στενή γραμμή με ένα γκρι πουλοβεράκι με V και ολοκληρώστε το look με μια γκρι oversized ζακέτα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια, ένα fedora καπέλο και ένα μακρύ κασκόλ που θα αφήσετε να πέφτει δεξιά και αριστερά.

Τέλος, ένα ακόμα στυλάτο ντύσιμο είναι να φορέσετε ένα μακρυμάνικο denim φόρεμα, τις μπότες ιππασίας και ένα ζευγάρι κάλτσες που θα αφήσετε να φανούν και αντί για πανωφόρι να ρίξετε στην πλάτη σας ένα φαρδύ και μακρύ κασκόλ, να το τυλίξετε στους ώμους και να το στερεώσετε στην μια πλευρά με μία εντυπωσιακή καρφίτσα.