Αγαπημένος συνδυασμός: σιφόν φούστα+military jacket

Μπορεί να ακούγεται αταίριαστος συνδυασμός, κι όμως η θηλυκή σιφόν φούστα σας ταιριάζει τέλεια με το military jacket σας. Τολμήστε και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε με τη στυλάτη εμφάνισή σας! Σας παρουσιάζουμε τρία διαφορετικά outfits για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Για μια υπέροχη casual εμφάνιση συνδυάστε το military jacket σας με μια σιφόν φούστα μέχρι το γόνατο σε σκούρα απόχρωση και ένα απλό γκρι t-shirt με μια στάμπα. Ολοκληρώστε το look σας με τις καφέ μπότες ιππασίας, ένα ζευγάρι κάλτσες που θα αφήσετε να φανούν, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και μία τσάντα σε ένα έντονο χρώμα.  

Για μια πιο θηλυκή εμφάνιση συνδυάστε μια floral σιφόν φούστα με έντονα χρώματα με ένα στενό μονόχρωμο πουλοβεράκι με V και φυσικά από πάνω το military jacket σας. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας.

Τέλος, στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε μια maxi σιφόν μαύρη φούστα με ένα λευκό μεταξωτό αμάνικο top και το military jacket σας. Ολοκληρώστε το look με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.