Η μακριά ζακέτα

Ξεχάστε τα κοντά και εφαρμοστά ζακετάκια! Εφέτος οι ζακέτες φοριούνται…μακριές! Για εσάς που σκέφτεστε να επενδύσετε σε μια ζακέτα μέχρι τη μέση της γάμπας σας αλλά δε γνωρίζετε πώς να τη φορέσετε σας παρουσιάζουμε τρία στυλάτα outfits για να εμπνευστείτε!

Για μια casual εμφάνιση συνδυάστε μια μακριά γκρι ζακέτα με ένα κομψό μαύρο jean σε στενή γραμμή και ένα λευκό t-shirt με V και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια και ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας.

Εάν ακόμα δεν είσαστε έτοιμη να αφήσετε πίσω σας το καλοκαίρι, φορέστε το αγαπημένο σας maxi floral φόρεμα και από πάνω μια μακριά μονόχρωμη ζακέτα. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε nude απόχρωση, ένα cross body τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα και αρκετά χρυσά δαχτυλίδια.

Για μια sexy εμφάνιση στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε μια μακριά ζακέτα με prints με ένα δερμάτινο σορτς και ένα αμάνικο μεταξωτό top και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και έναν φάκελο σε ένα έντονο χρώμα.