Η καπιτονέ mini φούστα

Μία από τις πιο hot τάσεις για το φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα είναι το καπιτονέ. Θα το βρείτε παντού σε παλτό, φούστες, μπλούζες, παπούτσια και τσάντες…Εάν θέλετε, λοιπόν, να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας σας προτείνουμε να επενδύστε σε μια κομψή και στυλάτη καπιτονέ mini φούστα, την οποία με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείτε να φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αρχικά θα πρέπει να σας επισημάνουμε ότι το καπιτονέ προσθέτει όγκο, οπότε χρειάζεται προσοχή εάν έχετε κάποια παραπανίσια κιλάκια και φυσικά προτιμήστε να φοράτε μόνο ένα καπιτονέ κομμάτι.

Επενδύστε, λοιπόν, σε μια mini φούστα σε μαύρο, γκρι ή navy blue χρώμα σε ύφασμα ή δέρμα (faux φυσικά) και φορέστε τη το πρωί με ένα πουλόβερ σε στενή γραμμή με V και ολοκληρώστε το look με τις κλασικές μπότες ιππασίας σας, ένα φουλάρι σε έντονο χρώμα στο λαιμό σας, ένα εντυπωσιακό βραχιόλι και μια oversized τσάντα.

Στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε την καπιτονέ mini φούστα σας με ένα μαύρο εφαρμοστό top με τιραντάκια και από πάνω ένα μεσάτο σακάκι. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, ένα μεγάλο φάκελο και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.