Αγαπημένο μου military jacket!

Τις τελευταίες σεζόν το χακί στρατιωτικό μπουφάν πρωταγωνιστεί σε διάφορες παραλλαγές στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Αλλά αυτό το ξέρετε ήδη…Ίσως αυτό που δε γνωρίζετε είναι ότι το λατρεμένο military jacket είναι η απάντηση στο τι θα φορέσετε πάνω από πολλά ρούχα που δε μπορούσατε να μην αγοράσετε ωστόσο βρίσκονται σκονισμένα στη ντουλάπα σας…Γιατί; Γιατί το military jacket ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα και πάντα θα σας χαρίζει στυλάτες εμφανίσεις! Σας παρουσιάζουμε τρία outfits για να εμπνευστείτε!

Φορέστε το military jacket με το μαύρο skinny παντελόνι σας, το καρό κόκκινο πουκάμισό σας, ένα λευκό t-shirt από μέσα και ολοκληρώστε το look με τα καφέ αρβυλάκια σας και αρκετά δαχτυλίδια.

Στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε το jacket σας με μία μαύρη skater δερμάτινη (faux φυσικά) φούστα, ένα crop top σε ένα σκούρο χρώμα όπως το μπορντό και ολοκληρώστε το look με τα μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο κι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Τέλος, για μια girly εμφάνιση συνδυάστε το jacket σας με το αγαπημένο σας floral mini sundress, ένα σκουρόχρωμο καλσόν και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και ένα φουλάρι σε ένα φωτεινό χρώμα στο λαιμό σας.