4 outfits για τη φθινοπωρινή απόδραση!

Σχεδιάζετε να πάτε εκδρομή το Σαββατοκύριακο και δε γνωρίζετε τι να φορέσετε; Για αυτό είμαστε εδώ! Είτε, λοιπόν, αναζητάτε το τέλειο ντύσιμο για τη φθινοπωρινή απόδραση με το φίλο σας, την κολλητή σας ή την παρέα σας, σας παρουσιάζουμε τέσσερα outfits με κομμάτια κι από την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα για να εμπνευστείτε!

Εάν έχετε στη ντουλάπα σας ένα ριγέ κοντομάνικο φορεματάκι, συνδυάστε το με ένα χοντρό σκουρόχρωμο καλσόν και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, το denim μπουφανάκι σας και ένα φουλάρι σε ένα φωτεινό χρώμα.

Συνδυάστε το αγαπημένο σας γκρι στενό φανελάκι με το ανοιχτόχρωμο boyfriend jean και ολοκληρώστε το look με μία φαρδιά λεπτή λευκή ζακέτα, τα καφέ ή γκρι αρβυλάκια σας και ένα πλεκτό σκουφάκι.

Για μια πιο casual εμφάνιση φορέστε το skinny σκουρόχρωμο jean σας με μία μακρυμάνικη φαρδιά βαμβακερή μαύρη μπλούζα και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι leopard sneakers κι ένα κόκκινο φουλάρι που θα τυλίξετε στο λαιμό σας.

Τέλος, εάν αναζητάτε κάτι πιο θηλυκό, συνδυάστε τη maxi φούστα σας με ένα εφαρμοστό t-shirt που θα φορέσετε από μέσα και ολοκληρώστε το look με ένα στενό ζακετάκι, ένα ζευγάρι μεταλλικές μπαλαρίνες και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.