3 εντυπωσιακά outfits!

Μην αισθάνεστε άσχημα, οι περισσότερες από εμάς αυτή την εποχή προβληματιζόμαστε αρκετή ώρα μπροστά από τη ντουλάπα μας για το τι θα φορέσουμε…Άλλοτε ξεκινάμε την ημέρα μας πολύ ζεστά ντυμένες και καταλήγουμε το μεσημέρι να ιδρώνουμε κι άλλοτε το αντίθετο. Σας παρουσιάζουμε τρία εκπληκτικά outfits, ιδανικά για αυτή την περίοδο!

Συνδυάστε ένα μαύρο κολάν με ένα αμάνικο μεταξωτό πουκάμισο που να καλύπτει τους γοφούς σας, το οποίο θα κουμπώσετε μέχρι πάνω σε ένα σκούρο χρώμα όπως το λαδί. Ολοκληρώστε το look σας με μια μαύρη φαρδιά λεπτή ζακέτα, ένα ζευγάρι leopard print μπαλαρίνες, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και μια μαύρη oversized τσάντα.

Ένα ακόμα υπέροχο look είναι να φορέσετε μια στενή mini μαύρη φούστα με ένα γκρι φανελάκι και από πάνω ένα μαύρο ζακετάκι. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με αρκετές μακριές αλυσίδες στο λαιμό σας, ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες και ένα crossbody μαύρο τσαντάκι.

Τέλος, συνδυάστε το γκρι skinny παντελόνι σας με ένα λευκό μακρυμάνικο μεταξωτό λευκό top και ολοκληρώστε το look με τα μαύρα μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο, ένα μαύρο σακίδιο και ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.