Οι μπότες ιππασίας

Ένας λόγος να χαιρόμαστε που έρχεται ο χειμώνας είναι οι μπότες ιππασίας. Είναι άνετες, στυλάτες και ταιριάζουν με τα πάντα! Εάν δε διαθέτετε στη γκαρνταρόμπα σας ένα ζευγάρι μην το σκέφτεστε καθόλου…Επενδύστε και δε θα το μετανιώσετε καθώς θα τις φοράτε για πολλά πολλά χρόνια. Σας παρουσιάζουμε τρία υπέροχα outfits για να εμπνευστείτε!

Συνδυάστε τις καφέ κλασικές μπότες ιππασίας με ένα μπεζ καφέ στενό παντελόνι, ένα λευκό μακρυμάνικο μπλουζάκι με V και από πάνω το μπλε blazer σακάκι σας. Ολοκληρώστε το look με ένα μακρύ χρυσό κολιέ στο λαιμό σας και μια oversized τσάντα στην ίδια απόχρωση με τις μπότες σας.

Φορέστε τις μαύρες μπότες ιππασίας με ένα καρό κόκκινο κολάν και ένα μαύρο στενό πουλοβεράκι ζιβάγκο. Ολοκληρώστε το look σας με μία κλασική μαύρη καπαρντίνα και ένα crossbody μαύρο τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα.

Τέλος, φορέστε τις γκρι μπότες ιππασίας με ένα κολάν σε σκούρο χρώμα όπως το μωβ και ένα ριγέ πουλόβερ που να καλύπτει τους γοφούς σας. Ολοκληρώστε το look με το demin γιλέκο σας, μία μεγάλη τσάντα και αρκετά δαχτυλίδια.