Πώς να δείχνετε ψηλότερη! 3 tips που θα σας σώσουν!

Λατρεύετε τη μόδα αλλά δυστυχώς δε μπορείτε να την ακολουθήσετε…Διαβάζετε για maxi φορέματα, midi φούστες, παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο και εκνευρίζεστε καθώς λόγω ύψους τα αποφεύγετε! Κι όμως επειδή σας λείπουν λίγοι πόντοι δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να φορέσετε τα trends. Το μυστικό είναι να γνωρίζετε τι ταιριάζει στο σωματότυπο σας και να φοράτε κομμάτια που σας κολακεύουν. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και σίγουρα θα φαίνεστε ψηλότερη!

Σωματότυπος

Εάν λοιπόν έχετε μακρύ κορμό και κοντά πόδια θα πρέπει να επιλέγετε οι μπλούζες, τα πουκάμισα και τα μπουφάν σας να φθάνουν μέχρι τη μέση σας και λίγο πιο πάνω ενώ τα παντελόνια και οι φούστες ψηλά στη μέση σας. Εάν τα πόδια σας είναι πιο μακριά από τον κορμό σας, τότε ισχύει το αντίθετο. Δοκιμάστε ένα χαμηλόμεσο παντελόνι με ένα πιο μακρύ σακάκι ή πουκάμισο που να φθάνει στους γοφούς σας.

Εάν έχετε σωματότυπο αχλάδι ένα ανοιχτό ντεκολτέ θα βοηθήσει αρκετά τη σιλουέτα σας τραβώντας την προσοχή στο πάνω μέρος ενώ εάν έχετε σωματότυπο μήλο αποφύγετε τα μεσάτα ρούχα και προτιμήστε πιο φαρδιές γραμμές. Τέλος, εάν ανήκετε στις τυχερές με σωματότυπο κλεψύδρα, προτιμήστε ρούχα που "αγκαλιάζουν" την υπέροχη σιλουέτα σας.

Παντελόνια

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στα παντελόνια σας και πιο συγκεκριμένα στο πατζάκι τους. Επιλέξτε είτε να είναι σε στενή κλασική γραμμή ή μακρύ και φαρδύ. Επιπλέον, φροντίστε όταν φοράτε σκουρόχρωμο παντελόνι να συνδυάζετε σκουρόχρωμα παπούτσια και το αντίθετο ώστε να μη "κόβεται" η ενιαία γραμμή του ποδιού.

Παπούτσια

Σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φαίνεστε πιο ψηλή είναι να φορέσετε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια. Αλλά τι παπούτσια; Υπάρχουν μερικά στυλ που ταιριάζουν περισσότερο στις μικροκαμωμένες γυναίκες κι αυτά είναι οι πλατφόρμες που όχι μόνο χαρίζουν πόντους αλλά προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα και άνεση και οι γόβες με ανοιχτή φτέρνα και λουράκι σε nude απόχρωση που πραγματικά επιμηκύνουν τα πόδια. Αποφύγετε παπούτσια με λουράκια στον αστράγαλο γιατί δε θα σας κολακεύσουν καθόλου.