Αγαπημένος συνδυασμός: jean+πουκάμισο

Σαφώς και λατρεύουμε τα skinny jeans αλλά και η κλασική ίσια γραμμή σε jean είναι ιδιαίτερα κολακευτική. Ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξετε το συγκεκριμένο jean μπορεί πραγματικά να γίνει το αγαπημένο σας παντελόνι για τις επαγγελματικές σας εμφανισειςκαι τις βραδινές σας εξόδους. Επιπλέον, φορεμένο με ένα ζευγάρι γόβες ή μποτές θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πολύ ψηλά. Και τι ταιριάζει με το συγκεκριμένο jean; Φυσικά ένα κλασικό πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω. Για εσάς που σας αρέσει ο συνδυασμός, σας παρουσιάζουμε τρία εκπληκτικά outfits.  

Συνδυάστε το σκουρόχρωμο παντελόνι σας με ένα λευκό πουκάμισο με μαύρα πουά και από πάνω ένα κοντό φαρδύ πουλοβεράκι σε ένα σκούρο επίσης χρώμα όπως το μπορντό και αφήστε το γιακά να φαίνεται. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι oxfords σε ταμπά χρώμα και μια oversized τσάντα στην ίδια απόχρωση.

Για ένα casual look συνδυάστε το jean παντελόνι σας με ένα καρό κόκκινο πουκάμισο και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με ένα ζευγάρι καφέ μπότες, μια γκρι oversized ζακέτα και ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους.

Στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε το παντελόνι σας με ένα λευκό μεταξωτό αμάνικο πουκάμισο και ολοκληρώστε το look με ένα μαύρο μεσάτο σακάκι, ένα ζευγάρο κόκινες γόβες και ένα clutch σε μεταλλική απόχρωση.