H Schwarzkopf Professional στην εβδομάδα μόδας

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά στο επίκεντρο της παγκόσμιας σκηνής της Μόδας και η Schwarzkopf Professional δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει.

Αυτή τη φορά οι Hair Experts της Schwarzkopf Professional ένωσαν τις δυνάμεις και τη δημιουργικότητάς τους με κορυφαίους designers, όπως Vera Wang και Alice + Olivia, δημιουργώντας μοναδικά looks που κεντρίζοντας το ενδιαφέρον ακόμα και των πιο απαιτητικών fashionistas. Οι σειρές OSiS+ και OSiS+ Session Label χρησιμοποιήθηκαν στα παρασκήνια για τη δημιουργία εμπνευσμένων χτενισμάτων για τους πολύ αγαπημένους σχεδιαστές.

Το μυστικό της επιτυχίας της Vera Wang για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '15, θα μπορούσε να αποτυπωθεί σε μια πρόταση: διακριτικά prints που συναρπάζουν χωρίς να προκαλούν και μαλλιά επιμελώς ατημέλητα, γεμάτα όγκο και πλούσια υφή. Με επικεφαλής Hair Styling τον Paul Hanlon και τους συνεργάτες του, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να μην είναι αξιοζήλευτο.

Όταν η Stacey Bendet και ο Hair Stylist Michael Dueñas «δημιουργούν» μαζί, το αποτέλεσμα είναι... μαγικό! Έντονα χρώματα και elegant floral & striped prints απογειώνονται με «παιχνιδιάρικα» Updos και girly πλεξούδες, με τη βοήθεια πολύχρωμων φουλαριών.