Hot trend: το μοτίβο Fair Isle

Εάν ήδη έχετε ξεκινήσει να κάνετε τις βόλτες σας στα μαγαζιά προκειμένου να ανανεώσετε τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα, μην ξεχάσετε να επενδύσετε σε ένα κομμάτι με Fair Isle μοτίβο. Για εσάς που δε γνωρίζετε τι ακριβώς είναι να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για την παραδοσιακή μέθοδο πλεξίματος που ξεκίνησε από τις γυναίκες του νησιού Fair Isle της Σκωτίας και έχει γίνει πλέον ένα από τα πιο διάσημα μοτίβα σε όλον το κόσμο. Μάθετε τρεις τρόπους να το φορέσετε!

Το πρώτο look που σας προτείνουμε είναι απλό, άνετο και κομψό. Συνδυάστε ένα skinny σκουρόχρωμο jean με ένα oversized πουλόβερ και προσθέστε ένα ζευγάρι ankle booties. Ολοκληρώστε το look με ένα χαριτωμένο κασκόλ με Fair Isle print και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Για ένα girly ντύσιμο, συνδυάστε μια mini φούστα με πιέτες με ένα εφαρμοστό πουλοβεράκι και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι κάλτσες με Fair Isle print κι ένα ζευγάρι κλασικά μαύρα oxfords.

Τέλος, ένα ακόμα υπέροχο outfit είναι να συνδυάσετε ένα πουλόβερ με Fair Isle print με ένα skinny jean με σκισίματα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο. Ολοκληρώστε το look με ένα faux δερμάτινο σακίδιο και ένα military jacket.