Πώς να φορέσετε τα πέντε must-have πανωφόρια της σεζόν!

Έτοιμη ή όχι, ο χειμώνας είναι πολύ κοντά…Για αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε τα πέντε must- have πανωφόρια και φυσικά τον τρόπο να τα φορέσετε!

Όταν αναφερόμαστε στην καπαρντίνα, οι περισσότερες από εμάς έχουμε στο μυαλό μας την κλασική μαύρη ή μπεζ ωστόσο φέτος η μόδα προστάζει έντονα και φωτεινά χρώματα! Επενδύστε λοιπόν σε μια καπαρντίνα σε μπλε κοβάλτιο και συνδυάστε τη με μία mini φαρδιά ριγέ μπλε άσπρη φούστα, ένα φούξια πουκάμισο από μέσα και ολοκληρώστε το look με τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Για τις casual αλλά θηλυκές εμφανίσεις σας θα χρειαστείτε ένα floral bomber jacket. Συνδυάστε το με τη μαύρη ολόσωμη φόρμα σας, ένα ζευγάρι γκρι αρβυλάκια και μία crossbody τσάντα.

Τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί το χειμώνα με μια μάλλινη wrap ζακέτα. Επενδύστε σε μια ασπρόμαυρη και συνδυάστε τη με ένα μαύρο mini φόρεμα και τις flat μπότες σας μέχρι το γόνατο.

Σίγουρα θα χρειαστείτε κι ένα μαύρο δερμάτινο jacket, το οποίο θα λατρέψετε συνδυασμένο με το skinny jean σας, ένα στενό πουλοβεράκι και τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο.

Τέλος, για τις βραδινές σας εμφανίσεις θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ένα γούνινο (faux φυσικά) jacket. Φορέστε το με ένα φόρεμα σε ένα έντονο χρώμα, ένα ζευγάρι δαντελωτές κάλτσες που φθάνουν πάνω από το γόνατο και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.