3 στυλάτα outfits με το λευκό δαντελένιο top!

Ένας από τους πιο κομψούς τρόπους να ξεχωρίσετε με το ντύσιμό σας κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα είναι να φοράτε λευκά, όταν οι περισσότερες επιλέγουν σκουρόχρωμα ρούχα. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα απλό κομμάτι αλλά πολύτιμο, το λευκό δαντελένιο top, το οποίο μπορεί να φορεθεί τους χειμωνιάτικους μήνες κάτω από τα πουλόβερ σας και τα πουκάμισά σας δίνοντας μια στυλάτη πινελιά στο outfit. Θέλετε να μάθετε τρεις cute τρόπους να το φορέσετε από τώρα;

Για ένα casual chic look, συνδυάστε το δαντελένιο λευκό top με μια floral εφαρμοστή φούστα και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι cut out μποτάκια και μία oversized τσάντα με χρυσή αλυσίδα.

Για ένα boho-chic outfit συνδυάστε το λευκό δαντελένιο σας top με ένα ψηλόμεσο σορτς και από πάνω ένα printed κιμονό. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια.

Τέλος, μπορείτε να το φορέσετε με το ανοιχτόχρωμο skinny jean σας και ένα ζευγάρι flats με prints. Ολοκληρώστε το look με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα crossbody τσαντάκι σε ένα ιδιαίτερο χρώμα.