Πες μου τι παπούτσια φοράς, να σου πω ποια είσαι!

Τα παπούτσια που επιλέγετε να φορέσετε είτε το πιστεύετε είτε όχι μπορούν να πουν πολλά στους άλλους για την προσωπικότητά σας! Θέλετε να μάθετε μερικά από αυτά;

Εάν επιλέξετε να φορέσετε τις γόβες stiletto σας αυτό που αποκαλύπτετε για εσάς είναι ότι θέλετε να τραβήξετε την προσοχή ενώ η αυτοπεποίθηση σας είναι αξιοζήλευτη.

Εσείς που λατρεύετε τις μπαλαρίνες σας είσαστε από τις γυναίκες που δε "μασάτε τα λόγια" σας. Είσαστε δραστήρια και ειλικρινής και σίγουρα η άνεση είναι εξίσου σημαντική για εσάς με το στυλ.

Δε βγάζετε από τα πόδια σας τα αγαπημένα σας loafers ή oxfords; Το στυλ σας είναι ευέλικτο και διαχρονικό. Είσαστε ανεξάρτητη και σας αρέσει να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.

Πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζευγάρι μπότες ή μποτάκια…Προφανώς είσαστε πολύ κοινωνική, πολυταξιδεμένη με έντονο σεξαπίλ.

Είσαστε όλη την ημέρα στο τρέξιμο, οπότε γιατί να μη φοράτε ένα ζευγάρι άνετα αθλητικά; Στην πραγματικότητα κάνοντας αυτή την επιλογή "λέτε" στον κόσμο ότι είσαστε πολύ απασχολημένη για να ασχολείστε με την εμφάνιση σας.