Αγαπημένος συνδυασμός: floral φόρεμα+ζακέτα

Ένα από τα αγαπημένα ντυσίματα για αυτή την εποχή είναι το floral φόρεμα συνδυασμένο με μια oversized ζακέτα. Μπορείτε πολύ εύκολα να ταιριάξετε τα χρώματα και τα στυλ και να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας όπου κι αν βρεθείτε. Σας παρουσιάζουμε τρία υπέροχα outfits για να εμπνευστείτε!

Για ένα θηλυκό ντύσιμο συνδυάστε ένα floral maxi φόρεμα με παλ χρώματα με μια ζακέτα σε ένα επίσης παλ χρώμα και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι flat σανδάλια με λουράκι στον αστράγαλο και μεταλλικές λεπτομέρειες σε μια ουδέτερη απόχρωση και μια μεγάλη τσάντα.

Για ένα στυλάτο ντύσιμο όταν θα πιάσουν τα πρώτα κρύα, συνδυάστε ένα mini κοντομάνικο σκουρόχρωμο floral φόρεμα με μία ζακέτα σε σκούρα απόχρωση και ένα δαντελωτό καλσόν και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια και ένα crossbody τσαντάκι.

Για μια cute εμφάνιση συνδυάστε το floral sundress με μια πλεκτή ζακέτα και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι πλατφόρμες και ένα crossbody τσαντάκι σε φωτεινό χρώμα και προσθέστε λίγη λάμψη με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.