Τι να φορέσετε στη συναυλία!

Πρόκειται να πάτε σε μια συναυλία και δεν γνωρίζετε τι να φορέσετε; Σας παρουσιάζουμε τέσσερα οutfits για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο!

Εάν αναζητάτε το τέλειο ντύσιμο για την country συναυλία φορέστε ένα loose φόρεμα μέχρι το γόνατο με τιραντάκια και από πάνω ένα floral κιμονό. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο κι ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.

Εάν τα ακούσματα σας είναι πιο pop, τότε φορέστε μια ψηλόμεση φούστα με ένα floral crop top και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι πλατφόρμες.

Εάν πρόκειται να πάτε σε μια rock συναυλία, τότε φορέστε ένα δερμάτινο (faux φυσικά) κολάν με ένα crop top με κρόσσια και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και ένα crossbody τσαντάκι.

Τέλος, εάν η συναυλία είναι R&B ή Hip Hop τότε φορέστε ένα άνετο romper με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τακούνι και λουράκι γύρω από τον αστράγαλο και ολοκληρώστε το look με ένα crossbody τσαντάκι και ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.