Οι τάσεις στα χρώματα για το φθινόπωρο 2014

Με το φθινόπωρο να είναι εδώ και την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη να πλησιάζει, ίσως να νιώθετε ότι χρειάζεστε μια ανανέωση. Λοιπόν, ένας από τους πιο εύκολους τρόπους είναι να προσθέσετε στη ντουλάπα σας νέα χρώματα. Θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι τάσεις στα χρώματα για το φθινόπωρο 2014;

Σύμφωνα με το ινστιτούτο χρωμάτων Pantone, τo radiant orchid είναι το χρώμα της χρονιάς, οπότε δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σας. Εάν σας αρέσει αυτή η όμορφη απόχρωση του μωβ, επενδύστε σε ένα ζευγάρι γαλότσες, ένα top ή ένα κολιέ και δε θα το μετανιώσετε.

Το royal blue επίσης θα σας χαρίσει υπέροχες φθινοπωρινές εμφανίσεις. Επενδύστε σε ένα skinny παντελόνι ή μια oversized τσάντα.

Σίγουρα τα έντονα και φωτεινά χρώματα είναι πάντα εντυπωσιακά, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη ντουλάπα μας χρειαζόμαστε κυρίως ουδέτερα που ταιριάζουν με τα πάντα. Ένα από αυτά, το οποίο μάλιστα θα φορεθεί πολύ, είναι το γκρι. Για μια στυλάτη εμφάνιση, λοιπόν, επενδύστε σε ένα γκρι jean ενώ εάν θέλετε ένα κλασικό κομμάτι που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα προτιμήστε μια γκρι ζακέτα ή μια γκρι pencil φούστα.

Το κόκκινο είναι ένα υπέροχο χρώμα που πρέπει να βρίσκεται στη ντουλάπα κάθε fashionista. Για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις επενδύστε σε ένα εφαρμοστό φόρεμα μέχρι το γόνατο ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, εάν αναζητάτε όμως κάτι πιο κλασικό προτιμήστε ένα μεσάτο κόκκινο σακάκι.

Το μουσταρδί είναι το ιδανικό χρώμα για αυτή τη μεταβατική περίοδο. Δοκιμάστε ένα όμορφο φουλάρι ή ένα λεπτό πουλοβεράκι που σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σας.