Τι να φορέσετε στο γήπεδο!

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Super League και ο φίλος σας σας ανακοίνωσε ότι φέτος δεν πρόκειται να χάσει ματς της αγαπημένης του ομάδας. Για να μην τον χάσετε εσείς…σκεφτήκατε να πηγαίνετε μαζί του στο γήπεδο. Αναρωτιέστε ποιο είναι το κατάλληλο outfit; Σίγουρα ούτε οι γόβες σας αλλά ούτε και η φόρμα! Σας παρουσιάζουμε τέσσερα outfits κατάλληλα για το γήπεδο!

Μπορείτε να φορέσετε ένα μαύρο girly φορεματάκι, το οποίο θα συνδυάσετε με ένα ζευγάρι αρβυλάκια μέχρι τον αστράγαλο ή τις καουμπόικες μπότες σας. Για να ολοκληρώσετε το look προσθέστε ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας κι ένα crossbody τσαντάκι.   

Για ένα άνετο ντύσιμο φορέστε ένα σκουρόχρωμο denim σορτσάκι, όχι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, κι ένα απλό t-shirt. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι sneakers και ένα crossbody τσαντάκι.

Για μια θηλυκή εμφάνιση μπορείτε να φορέσετε μία μαύρη ψηλόμεση φούστα με ένα αμάνικο crop top και να ολοκληρώσετε το look σας με ένα ζευγάρι μαύρα gladiator σανδάλια, μία ζώνη στη μέση σας, ένα μακρύ κολιέ και αρκετά δαχτυλίδια.

Τέλος, εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε τον καλό σας φορέστε τη μπλούζα με το όνομα του αγαπημένου του παίκτη με ένα denim σορτσάκι και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι sneakers και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.