Diamonds Are a Girl’s Best Friend

Όλες γνωρίζουμε ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί; Τα διαμάντια είναι κλασικά, διαχρονικά, δίνουν λάμψη και ταιριάζουν με τα πάντα. Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε σε κάποιο κομμάτι και να αποκτήσετε το δικό σας "καλύτερο φίλο", σας παρουσιάζουμε δύο λατρεμένα κοσμήματα που αξίζει να επενδύσετε!

Τα διαμαντένια σκουλαρίκια

Εάν είχατε μόνο ένα κόσμημα για να φοράτε όλη σας τη ζωή, πιστέψτε μας αυτό θα έπρεπε να είναι ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια. Είναι πανέμορφα, σοφιστικέ και ταιριάζουν με ό,τι μπορεί να έχετε στη ντουλάπα σας. Επιλέξτε ένα ζευγάρι καρφωτά, μικρά σκουλαρίκια, τα οποία θα μπορείτε να φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ένα κλασικό σχέδιο που θα αντέξει στο χρόνο.

Το βραχιόλι τένις

Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι στην κοσμηματοθήκη κάθε γυναίκας είναι το βραχιόλι "τένις", το βραχιόλι δηλαδή με μια γραμμή με διαμάντια. Ονομάστηκε έτσι το 1987 όταν η τότε πρωταθλήτρια κόσμου Chris Everett αγωνίστηκε στο τουρνουά U.S Open φορώντας ένα όμορφο διαμαντένιο βραχιόλι και κατά τη διάρκεια του αγώνα το βραχιόλι έσπασε και τα διαμάντια σκορπίστηκαν παντού. Ο αγώνας διακόπηκε μέχρι να βρεθούν τα διαμάντια κι έκτοτε το βραχιόλι έγινε γνωστό με αυτό το όνομα. Το βραχιόλι τένις έχει πολλές παραλλαγές και μπορεί να φορεθεί με το μαύρο βραδινό φόρεμα αλλά και με ένα jean συνδυασμένο με ένα λευκό t-shirt.

Να θυμάστε πως όταν αγοράζετε ακριβά κοσμήματα δεν πρέπει να επιλέγετε αυτά που είναι στη μόδα, αλλά πιο κλασικά σχέδια καθώς ο σκοπός είναι να τα φοράτε σε όλη σας τη ζωή και γιατί όχι να περνάνε από γενιά σε γενιά, άλλωστε Diamonds are Forever…