Αγαπημένος συνδυασμός: ψηλόμεσο σορτς+λεπτό πουλοβεράκι

Πιθανώς να έχετε στη ντουλάπα σας ένα ψηλόμεσο σορτς…Εάν ναι, τότε το μόνο που χρειάζεστε για ένα στυλάτο ντύσιμο, για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ένα λεπτό πουλοβεράκι! Σας παρουσιάζουμε τρία υπέροχα outfits για να εμπνευστείτε!

Για ένα girly casual ντύσιμο φορέστε ένα λευκό denim ψηλόμεσο σορτσάκι, από πάνω ένα πουλοβεράκι σε ένα φωτεινό χρώμα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι λευκά πάνινα παπούτσια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα floral σακίδιο στην πλάτη σας.

Ένα ακόμα στυλάτο outfit είναι να συνδυάσετε ένα ψηλόμεσο σορτς με prints με ένα μονόχρωμο πουλοβεράκι με V και να ολοκληρώσετε το look με ένα ζευγάρι gladiator flat πέδιλα, ένα φουλάρι στο λαιμό σας, ένα ζευγάρι μεγάλους χρυσούς κρίκους, ένα βραχιόλι και μία oversized τσάντα σε nude απόχρωση.

Τέλος, για ένα κομψό ντύσιμο, ιδανικό μόλις πιάσουν τα πρώτα κρύα, είναι να φορέσετε το ψηλόμεσο μαύρο δερμάτινο (faux φυσικά) σορτσάκι σας με ένα λευκό πουλοβεράκι και να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, ένα καλσόν- εάν χρειάζεται- και ένα τσαντάκι με αλυσίδα σε μια παστέλ απόχρωση.