Η midi φούστα

Σιγά σιγά αφήνουμε πίσω μας το καλοκαίρι και σε λίγο καιρό θα υποδεχθούμε το φθινόπωρο. Ιδανικό κομμάτι για αυτή τη μεταβατική περίοδο είναι η midi φούστα. Κομψή, θηλυκή και κατάλληλη για όλες τις ώρες και περιστάσεις, η midi φούστα είναι απαραίτητο κομμάτι στη ντουλάπα σας! Μάθετε πώς μπορείτε να τη φορέσετε!

Συνδυάστε μία midi φαρδιά φούστα σε ένα φωτεινό χρώμα όπως το κοραλλί με ένα λευκό κοντομάνικο πουκάμισο που θα κουμπώσετε μέχρι πάνω και θα φορέσετε μέσα από τη φούστα και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude απόχρωση και λουράκι γύρω από τον αστράγαλο, μια μεγάλη τσάντα και ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά ηλίου.  

Για μια girly εμφάνιση φορέστε μια midi σκουρόχρωμη στενή φούστα με ένα pastel crop top κι από πάνω ένα floral σακάκι. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και ένα φάκελο σε ένα φωτεινό χρώμα όπως το κίτρινο.

Τέλος, ένα ακόμα εντυπωσιακό look είναι να φορέσετε μια δερμάτινη (faux φυσικά) μαύρη φούστα με ένα στενό, λεπτό γκρι πουλοβεράκι από μέσα και να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα λαμπερό κολιέ στο λαιμό σας, ένα μαύρο clutch και ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες.