4 στυλάτα looks για την πρώτη ημέρα στο γραφείο

Μετά από δεκάδες βιογραφικά που στείλατε, επιτέλους βρήκατε δουλειά και μπορείτε πλέον να κοιτάτε με αισιοδοξία το μέλλον. Σίγουρα θα θέλετε την πρώτη ημέρα, που θα βρεθείτε με τους συναδέλφους σας να είσαστε κομψή και να κάνετε καλή εντύπωση. Μην ανησυχείτε, για αυτό είμαστε εδώ! Σας παρουσιάζουμε τέσσερα outfits για να εμπνευστείτε.

Μην εγκαταλείψετε το προσωπικό σας στυλ στην προσπάθεια σας να υιοθετήσετε ένα επαγγελματικό look. Για ένα, λοιπόν, εντυπωσιακό ντύσιμο φορέστε μία ασύμμετρη φούστα με prints με ένα λευκό αμάνικο πουκάμισο και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι κομψά oxfords σε ένα ουδέτερο χρώμα, ένα κολιέ στο λαιμό σας και μια μεγάλη τσάντα σε ένα φωτεινό χρώμα όπως το κίτρινο.

Για ένα casual ντύσιμο φορέστε ένα boyfriend σκουρόχρωμο jean με ένα μαύρο στενό μπλουζάκι και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι καφέ ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, μία μεγάλη μαύρη τσάντα και ένα leopard μαντήλι στο λαιμό σας.

Για ένα girly ντύσιμο συνδυάστε μια ψηλόμεση φούστα με πιέτες σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το μπορντό με ένα ριγέ μπλουζάκι με μανίκια τριών τετάρτων. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και μια μεγάλη τσάντα.

Τέλος, ένα ακόμα στυλάτο ντύσιμο είναι να συνδυάσετε μία βερμούδα σε φαρδιά γραμμή με ένα πουκάμισο και να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι loafers και μια τσάντα με prints.