Το φόρεμα με έντονα prints

Εάν αναζητάτε ένα θηλυκό και εντυπωσιακό κομμάτι που θα σας χαρίσει στυλάτες εμφανίσεις, κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά και επενδύστε σε ένα φόρεμα με έντονα prints. Φροντίστε να είναι σε απλή γραμμή και να φθάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο και να θυμάστε πως όσα περισσότερα χρώματα έχει, τόσο το καλύτερο καθώς θα μπορείτε να κάνετε αρκετούς συνδυασμούς! Σας παρουσιάζουμε τρία στυλάτα outfits για να εμπνευστείτε!

Για μια υπέροχη πρωινή εμφάνιση συνδυάστε ένα ζευγάρι flat casual σανδάλια σε ένα φωτεινό χρώμα που να ταιριάζει με το φόρεμα σας και ολοκληρώστε το look σας με μία ζώνη ψηλά στη μέση σας, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας, μία oversized λευκή τσάντα και ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε το φόρεμα σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι μακριά χρυσά σκουλαρίκια και ένα clutch σε ένα ιδιαίτερο χρώμα, όπως το μπλε κοβάλτιο και το φούξια.

Τέλος, για ένα στυλάτο φθινοπωρινό ντύσιμο συνδυάστε το φόρεμα σας με το ανοιχτόχρωμο denim στενό μπουφανάκι σας και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε nude απόχρωση. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα cross body καφέ τσαντάκι και αρκετά δαχτυλίδια.