3 στυλάτα φορέματα και πώς να τα φορέσετε!

Λατρεύουμε τα φορέματα γιατί δε χρειάζεται να μπλέξουμε με συνδυασμούς, είναι θηλυκά και η καλύτερη επιλογή τις ημέρες που μας λείπει η έμπνευση. Σας παρουσιάζουμε τα τρία πιο στυλάτα φορέματα που θα πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας και πώς να τα φορέσετε!

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι λατρεμένο κομμάτι γιατί με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί παντού: στη δουλειά, στη βραδινή έξοδο, σε μια επίσημη εκδήλωση…Φορέστε το το πρωί με ένα ζευγάρι flat σανδάλια σε ένα ιδιαίτερο χρώμα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου, μία μαύρη τσάντα και αρκετά ασημένια βραχιόλια. Στη βραδινή σας έξοδο, συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μια μεταλλική απόχρωση, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα clutch.

Το floral φόρεμα θα αναδείξει τη θηλυκή πλευρά σας. Φορέστε το με ένα ζευγάρι flat εσπαντρίγιες και μια μεγάλη τσάντα το πρωί ενώ το βράδυ συνδυάστε το με ένα ζευγάρι πλατφόρμες και ένα cross body τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα.

Τέλος, ένα ακόμα φόρεμα που χρειάζεστε είναι το casual sundress. Προτιμήστε να είναι μονόχρωμο και αναδείξτε το συνδυάζοντας λαμπερά αξεσουάρ, όπως μια μεγάλη κίτρινη τσάντα και αρκετά βραχιόλια. Όσον αφορά στα παπούτσια, μπορείτε να φορέσετε τα sneakers σας ή ένα ζευγάρι flat πέδιλα ή ακόμα με τα "σανδάλια των τουριστών" που είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού!