Η καρό φούστα

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές πόσο στυλάτο είναι το καρό πουκάμισο και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένα ακόμα αγαπημένο κομμάτι, που δεν είναι άλλο από την καρό φούστα. Η καρό skater φούστα θα είναι και φέτος μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν, που αξίζει να δοκιμάσετε. Για κάποιο λόγο είναι απίστευτα sexy και μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με τα πάντα. Με χοντρά πουλόβερ και οπάκ καλσόν, με πουκάμισα με φιόγκο στο λαιμό αλλά και με ένα κολεγιακό jacket και τα sneakers. Εάν δε μπορείτε να περιμένετε μέχρι το χειμώνα και θέλετε να τη φορέσετε από τώρα, μάθετε πώς θα το κάνετε με στυλ!

Για μια υπέροχη πρωινή εμφάνιση φορέστε τη φούστα σας με ένα λευκό t-shirt με V και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε ένα ιδιαίτερο χρώμα, όπως το μπλε κοβάλτιο, ένα χρυσό μακρύ κολιέ στο λαιμό σας και μια μεγάλη κομψή τσάντα σε μεταλλική απόχρωση.

Εάν έχετε rock διάθεση, στη βραδινή σας έξοδο φορέστε τη φούστα σας με ένα μαύρο μεταξωτό top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια ασημένια ζώνη στη μέση, αρκετά δαχτυλίδια, ένα μαύρο clutch και φυσικά μην ξεχάσετε το κόκκινο κραγιόν σας!