Το leopard παλτό

Όσο και να μη θέλετε να το σκέφτεστε, ο χειμώνας είναι πολύ κοντά και εάν πρόκειται να ξεκινήσετε τις αγορές σας, σας προτείνουμε το πρώτο κομμάτι να είναι ένα leopard παλτό. Πολλές από εσάς ίσως να διστάζετε να ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη τάση αλλά πιστέψτε μας θα τη λατρέψετε! Μάθετε πώς μπορείτε να φορέσετε το leopard παλτό!

Για ένα άνετο ντύσιμο συνδυάστε ένα σκουρόχρωμο jean με ένα πιο ανοιχτό denim πουκάμισο, το οποίο θα κουμπώσετε μέχρι πάνω και το leopard παλτό σας. Ολοκληρώστε το look με ένα εντυπωσιακό κολιέ κάτω από το γιακά του πουκαμίσου σας, ένα ζευγάρι μαύρα σταράκια και μία μαύρη cross body τσάντα.

Για ένα στυλάτο ντύσιμο φορέστε το αγαπημένο σας boyfriend jean με ένα λευκό απλό oversized t-shirt και από πάνω το leopard παλτό σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα χρυσό μακρύ κολιέ στο λαιμό σας, ένα ζευγάρι καφέ ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και μια μεγάλη καφέ τσάντα.

Στη βραδινή σας έξοδο φορέστε το παλτό σας με το little black dress, τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες σας, ένα μαύρο φάκελο και το κόκκινο κραγιόν σας.