Αγαπημένος συνδυασμός: jean και λευκό t-shirt!

Ποιος λέει ότι μόδα είναι περίπλοκη; Μερικές φορές τα πιο στυλάτα outfits είναι τα πιο απλά! Ένα λευκό μπλουζάκι συνδυασμένο με ένα jean μπορεί να είναι ένα εκπληκτικά κομψό outfit, εάν φυσικά προσθέσουμε τα σωστά αξεσουάρ. Σας παρουσιάζουμε 4 αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν άψογα το look σας!

To statement κολιέ

Φορέστε το απλό λευκό μπλουζάκι σας με το αγαπημένο σας jean, προσθέστε ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και σε δύο δευτερόλεπτα το outfit θα αποκτήσει στυλ. Προτιμήστε το κολιέ σας να είναι σε ένα ιδιαίτερο χρώμα, για να δώσετε λάμψη στο σύνολο.

Το καπέλο

Λατρεύουμε τα καπέλα καθώς εκτός από το χαρακτήρα που δίνουν στο look μας, μας προστατεύουν από τον ήλιο και είναι η τέλεια λύση όταν τα μαλλιά μας είναι ατίθασα. Προσθέστε, λοιπόν, ένα στυλάτο καπέλο στο look σας και εντυπωσιάστε.

H τσάντα

Όπως το statement κολιέ, έτσι και η statement τσάντα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σας. Από ένα σακίδιο μέχρι ένα crossbody τσαντάκι ή ένα clutch, υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη για να επιλέξετε. Για ένα μοναδικό look προτιμήστε μία σε ένα φωτεινό χρώμα ή με εντυπωσιακά prints.

Τα παπούτσια

Είναι η μεγαλύτερη αδυναμία των γυναικών και όχι άδικα. Ένα ζευγάρι παπούτσια μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνισή μας. Είτε επιλέξετε ένα ζευγάρι stilettos είναι ένα ζευγάρι άνετα sneakers, προτιμήστε να έχουν χρώμα.