Πώς να φορέσετε τα 5 must-have καλοκαιρινά φορέματα!

Strapless, shift, babydoll, bodycon…Λατρεύουμε τα φορέματα το καλοκαίρι γιατί είναι ευκολοφόρετα, μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφες και στυλάτες και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θέλετε να μάθετε πώς να φορέσετε τα 5 must-have καλοκαιρινά φορέματα;

Το maxi φόρεμα

Φορέστε το αγαπημένο σας maxi φόρεμα με ένα ζευγάρι wedges σε μια ουδέτερη απόχρωση, μία τσάντα με κρόσσια και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι κομψά μακριά σκουλαρίκια.

Το shift φόρεμα

Είναι ό,τι πρέπει για τη βραδινή σας έξοδο. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα cross body τσαντάκι με αλυσίδα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα.

Το t-shirt φόρεμα

Απαραίτητο κομμάτι στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα. Εάν έχετε rock διάθεση συνδυάστε το με ένα ζευγάρι αρβυλάκια, αρκετά βραχιόλια και ένα δερμάτινο σακίδιο.

Το cut-out φόρεμα

Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε στη βραδινή σας έξοδο, επιλέξτε ένα φόρεμα με cut-out και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και ένα clutch σε ένα ιδιαίτερο χρώμα.

Το εξώπλατο φόρεμα

Επιλέξτε ένα φαρδύ φόρεμα με prints μέχρι το γόνατο, που αφήνει την πλάτη σας να φανεί και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι σταράκια σε μια pastel απόχρωση, ένα καπέλο με πλατύ γείσο και ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.