Η επιστροφή του maxi: νέοι τρόποι να φοράτε το maxi φόρεμα!

Θυμάστε πριν από δύο καλοκαίρια όταν τα maxi φορέματα ήταν η πιο hot τάση της μόδας; Αυτό το καλοκαίρι, όπως θα έχετε διαπιστώσει, έχουν κάνει δυνατό come back! Μάθετε τρεις νέους τρόπους να τα φοράτε!

Φορέστε το αγαπημένο σας floral maxi φόρεμα με ένα ζευγάρι μεταλλικά gladiators flat σανδάλια και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας, μια τσάντα σε ένα έντονο χρώμα και ένα fedora καπέλο. Εάν θέλετε να φορέσετε κάτι από πάνω προτιμήστε το στενό denim μπουφανάκι σας και προσθέστε μια λεπτή ζώνη ψηλά στη μέση που θα κολακεύσει τη σιλουέτα σας.

Ένας ακόμα στυλάτος τρόπος να φορέσετε το maxi φόρεμα με prints, είναι να το συνδυάσετε με ένα moto style ή denim γιλέκο και ένα ζευγάρι πλατφόρμες επίσης με prints. Προσθέστε μία ζώνη σε ένα έντονο χρώμα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια τσάντα με κρόσια και αρκετά δαχτυλίδια.

Τέλος, για μια εντυπωσιακή εμφάνιση επιλέξτε ένα maxi φόρεμα σε ένα έντονο χρώμα όπως το κόκκινο και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα animal print πέδιλα, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και χειροπέδες σε κάθε καρπό. Εάν θέλετε να φορέσετε κάτι από πάνω προτιμήστε ένα cropped moto jacket.