Το clutch

Το clutch είναι ένα κλασικό κομμάτι που θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτετε στη γκαρνταρόμπα σας. Εάν πρόκειται να βρεθείτε στα μαγαζιά αναζητώντας το τέλειο για εσάς, ρίξτε μια ματιά στις συμβουλές μας και απογειώστε τις εμφανίσεις σας!

Το απλό, ορθογώνιο clutch

Το συγκεκριμένο στυλ clutch είναι η καλύτερη επιλογή καθώς δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα και μπορείτε να το κρατάτε από το πρωί μέχρι στις πιο επίσημες εκδηλώσεις. Επιλέξτε ένα σε ουδέτερο χρώμα για να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σας ή με python print (fake φυσικά) εάν θέλετε κάτι πιο εντυπωσιακό. 

Oversized φάκελος

Ο μεγάλος φάκελος είναι ό,τι πιο hot αυτή στιγμή. Προτιμήστε έναν από μαλακό υλικό για να μπορεί να διπλώνει, σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το κόκκινο, το μπλε κοβάλτιο ή την αγαπημένη σας μεταλλική απόχρωση. Για ένα τέλειο look φορέστε ένα jean, ένα λευκό top, το blazer σακάκι σας και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και φυσικά τον υπέροχο φάκελό σας.

Η τσάντα με αλυσίδα

Αν και δεν πρόκειται για την κλασική clutch bag την αναφέρουμε καθώς πολλά clutches έχουν αλυσίδα για να φοριούνται και με τους δύο τρόπους. Επιλέξτε η τσάντα να είναι μικρή και η αλυσίδα μακριά και λεπτή και φορέστε τη σε ένα cocktail party ή στη βραδινή σας έξοδο.

Το minaudiere

Αυτό το μικρό τσαντάκι το βλέπουμε συνήθως στα χέρια των celebrities στο κόκκινο χαλί. Κρατήστε το σε μια πολύ επίσημη εκδήλωση και δώστε νέα πνοή στο μικρό μαύρο φόρεμα.