5 άνετα και στυλάτα outfits

Ετοιμάζετε τις βαλίτσες για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και δε μπορείτε να αποφασίσετε τι να πάρετε μαζί σας; Σας παρουσιάζουμε 5 άνετα και στυλάτα outfits για να εμπνευστείτε!

Ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά outfits είναι η skater φούστα με ένα t-shirt με στάμπα και ένα ζευγάρι sneakers με εντυπωσιακά prints.

Για ένα εύκολο, άνετο, δροσερό και θηλυκό ντύσιμο φορέστε ένα mini φορεματάκι σε ένα ιδιαίτερο χρώμα με ένα ζευγάρι gladiator flat σανδάλια ή τις εσπαντρίγιες σας.

Ιδανικό ντύσιμο για το βραδάκι δίπλα στη θάλασσα είναι να φορέσετε ένα κιμονό σε ένα εντυπωσιακό χρώμα συνδυασμένο με το ψηλόμεσο denim σορτσάκι σας και ένα crop top ή ένα απλό λευκό φανελάκι κι ένα ζευγάρι flat σανδάλια.

Μην ξεχάσετε να βάλετε στη βαλίτσα σας ένα σορτς με floral prints το οποίο θα συνδυάσετε με ένα απλό top ή ένα μπλουζάκι με ρίγες για αντίθεση και ένα ζευγάρι sneakers.  

Τέλος, ένα ακόμα εντυπωσιακό outfit είναι η denim φαρδιά φούστα σας με ένα αμάνικο denim σε πιο ανοιχτό χρώμα πουκάμισο που θα δέσετε στη μέση σας και ένα ζευγάρι πλατφόρμες.