4 άνετα επαγγελματικά outfits

Αν δε γνωρίζετε ποιο είναι το κατάλληλο ντύσιμο για μια χαλαρή επαγγελματική συνάντηση, αφήστε το επάνω μας! Σας προτείνουμε 4 στυλάτα και άνετα outfits για να εμπνευστείτε!

Σίγουρα στη δουλειά σας δε μπορείτε να εμφανιστείτε με τίποτα που να αποσπά την προσοχή των συναδέλφων σας. Για παράδειγμα, αποφύγετε να φορέσετε το fedora καπέλο σας ή τα μακριά σκουλαρίκια με το χαρακτηριστικό κουδούνισμα κάθε φορά που κουνάτε το κεφάλι σας. Προτιμήστε να φορέσετε ένα λευκό απλό μπλουζάκι με μια φαρδιά φούστα με prints μέχρι το γόνατο και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι πέδιλα με τακούνι σε ταμπά χρώμα, μία ζώνη στην ίδια απόχρωση και ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας.

Ένα ακόμα υπέροχο ντύσιμο είναι το λευκό denim παντελόνι σας με ένα φανελάκι σε ένα φωτεινό χρώμα και από πάνω ένα καλοκαιρινό ζακετάκι με ρίγες. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι sneaker σε pastel απόχρωση κι ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

Για ένα κομψό επαγγελματικό ντύσιμο φορέστε ένα maxi φόρεμα με prints όχι πολύ έντονα με ένα ζευγάρι flat σανδάλια και ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.

Τέλος, φορέστε ένα sundress και απλά προσθέστε ένα λευκό σακάκι. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι πέδιλα με τακούνι και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.