Τι να φορέσετε στο barbecue party!

Είσαστε καλεσμένη σε barbecue party το Σαββατοκύριακο και δε γνωρίζετε τι να φορέσετε; Για αυτό είμαστε εδώ! Σας παρουσιάζουμε 4 outfits για να εντυπωσιάσετε!

Για μια υπέροχη ‘50s εμφάνιση φορέστε ένα καρό φορεματάκι με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε μια pastel απόχρωση και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μία oversized τσάντα και ένα ζευγάρι μεγάλους κρίκους.

Για ένα άνετο αλλά sexy ντύσιμο φορέσετε ένα chino σορτς σε μπεζ απόχρωση με ένα denim crop top και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι λευκά sneakers και ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.

Για μια πιο glam εμφάνιση φορέστε ένα μακρύ strapless μαύρο φόρεμα με ένα ζευγάρι flat μαύρα σανδάλια και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα μεγάλο μαύρο καπέλο, αρκετά ασημένια βραχιόλια και ένα cross body τσαντάκι.

Τέλος, για την περίπτωση που κάπου εκεί παραδίπλα υπάρχει πισίνα φορέστε το μπικίνι σας και από πάνω ένα denim ψηλόμεσο σορτσάκι, μια δαντελένια tunic και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι gladiator πέδιλα και μια oversized τσάντα.