4 στυλάτα outfits με το μαγιό σας

Τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να βγάλετε το μαγιό από πάνω σας. Συνδυάζοντας τα σωστά κομμάτια μπορείτε να μετατρέψετε την εμφάνισή σας σε ένα στυλάτο outfit και από την παραλία να βρεθείτε για ποτό σε ένα beach bar. Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, σας παρουσιάζουμε 4 στυλάτα outfits με το μαγιό σας για να εμπνευστείτε!

Retro

Εάν είσαστε fan του κλασικού vintage στυλ, επιλέξτε ένα χαριτωμένο ψηλόμεσο πουά μπικίνι, το οποίο θα συνδυάσετε με ένα κομψό ψηλόμεσο denim σορτσάκι και ένα αμάνικο λευκό πουκάμισο που θα δέσετε μπροστά για να φανεί η κοιλιά σας. Ολοκληρώστε το outfit με ένα ζευγάρι cat-eye γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι χρωματιστά flat σανδάλια.

Ναυτικό στυλ

Εάν θέλετε να δίνετε την εντύπωση ότι μόλις επιστρέψατε από ένα ταξίδι με το σκάφος σας, φορέστε ένα ριγέ μπικίνι και από πάνω ένα λευκό πουκάμισο του φίλου σας. Προσθέστε στο outfit ένα ζευγάρι γυαλιά ταρταρούγα, μία μεγάλη τσάντα με άγκυρες και αρκετά χρωματιστά βραχιόλια.

Glam

Εάν θέλετε μια πιο glam εμφάνιση προτιμήστε ένα ολόσωμο strapless μαγιό και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα επίσης strapless maxi φόρεμα σε ένα εντυπωσιακό χρώμα, όπως το κοραλί. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι flat χρυσά πέδιλα, ένα μεγάλο καπέλο και ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου.

Boho

Εάν θέλετε κάτι σε boho, φορέστε πάνω από το μπικίνι σας ένα πλεκτό φόρεμα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι καφέ σανδάλια gladiator κι ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.