Trend alert: τα “σανδάλια των τουριστών”!

Κι όμως τα λεγόμενα "σανδάλια των τουριστών" είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού! Τα πόδια σας σίγουρα θα τα αγαπήσουν αλλά ακόμα κι αν οι μεγάλοι οίκοι μόδας τα έχουν επανασχεδιάσει, παραμένουν ίσως τα πιο άσχημα και unsexy παπούτσια. Σας συμβουλεύουμε να μην ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη τάση ωστόσο εάν θέλετε να το τολμήσετε, τουλάχιστον μάθετε πώς να το κάνετε με στυλ! 

Tips

Τα συγκεκριμένα σανδάλια, λοιπόν, είναι μόνο για caual εμφανίσεις χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείτε να τα φορέσετε με μια ψηλόμεση φούστα ή ένα floral φορεματάκι.

Φέτος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ένα από τα πιο hot trends είναι τα σανδάλια φορεμένα με κάλτσες. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε την τάση και με τα συγκεκριμένα σανδάλια προτιμήστε πολύχρωμες κοντές καλτσούλες και φροντίστε το υπόλοιπο outfit να είναι απλό. 

Το γεγονός ότι φοράτε άσχημα παπούτσια δε σημαίνει ότι τα πόδια σας πρέπει να είναι απεριποίητα. Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπόν για να τα φορέσετε είναι το πεντικιούρ.

Επειδή πρόκειται για ένα χοντροκομμένο flat παπούτσι, αποφύγετε να το συνδυάσετε με πολύ φαρδιά ρούχα και φροντίστε ό,τι επιλέγετε να αναδεικνύει τη σιλουέτα σας.

Outfits

Συνδυάστε τα σανδάλια σας με το αγαπημένο σας boyfriend jean και ένα floral print top. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα σακίδιο και αρκετά χρυσά βραχιόλια.

Συνδυάστε τα σανδάλια σας με ένα mini φόρεμα με ρίγες και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μία oversized τσάντα, ένα ψάθινο καπέλο και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.