Τρεις υπέροχοι τρόποι να φορέσετε το λευκό t-shirt!

Ακόμα κι αν η ντουλάπα σας είναι γεμάτη με top και πουκάμισα, εάν δεν έχετε τουλάχιστον ένα απλό λευκό t-shirt τότε έχετε πρόβλημα! Είτε το φορέσετε με ένα boyfriend jean ή μια pencil φούστα, ένα λευκό μπλουζάκι είναι η ιδανική βάση για κάθε outfit. Μάθετε τρεις υπέροχους τρόπους να το φορέσετε!

Οι denim ολόσωμες φόρμες έχουν κάνει δυνατό comeback αυτή τη σεζόν και ένας στυλάτος τρόπος να τις φορέσετε είναι να τις συνδυάσετε με ένα λευκό t-shirt, ένα ζευγάρι printed σανδάλια, μία τσάντα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το τυρκουάζ και αρκετά χρωματιστά βραχιόλια.

Το printed σορτς είναι λατρεμένο κομμάτι για αυτό το καλοκαίρι! Φορέστε το με ένα λευκό t-shirt, ένα ζευγάρι σανδάλια σε ένα ουδέτερο χρώμα, μία τσάντα με κρόσια και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Οι maxi φούστες σίγουρα είναι πολύ στυλάτες. Σας προτείνουμε να τις φορέσετε με ένα λευκό t-shirt το οποίο θα φορέσετε από μέσα και να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με μία λεπτή ζώνη στη μέση σας, ένα ζευγάρι σανδάλια, ένα ψάθινο καπέλο και ένα ζευγάρι oversized σκουλαρίκια.