5 τρόποι να φορέσετε τα πέδιλα σας με κάλτσες!

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με κάλτσες...Μπορεί να ακολουθείτε χρόνια τώρα τον κανόνα "ποτέ δε φοράμε πέδιλα με κάλτσες" αλλά ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξετε γνώμη, καθώς φέτος το καλοκαίρι είναι το απόλυτο trend! Εάν είσαστε έτοιμη να το τολμήσετε μάθετε τουλάχιστον πώς θα το κάνετε με στυλ!

Με τα chunky πέδιλα

Τα chunky πέδιλα είναι επίσης από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού και είναι τα ιδανικά παπούτσια για να τα φορέσετε με κάλτσες. Συνδυάστε τα με mini και maxi φούστες, σορτσάκια, παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο και jeans.

Άσπρο–μαύρο

Ένας στυλάτος και girly τρόπος να φορέσετε την τάση είναι να συνδυάσετε τις λευκές σας κάλτσες με τα μαύρα πέδιλα σας.

Φορέστε κάλτσες στο ίδιο χρώμα με τα πέδιλα

Εάν θέλετε να ακολουθήσετε την τάση αλλά δεν είσαστε και σίγουρη…μπορείτε να το κάνετε με τον πιο ασφαλή τρόπο…Ποιος είναι; Φορέστε κάλτσες στο ίδιο χρώμα με τα πέδιλα!

Φορέστε πουά κάλτσες ή με βολάν

Εάν θέλετε μια ρομαντική και cute εμφάνιση επιλέξτε να φορέσετε με τα πέδιλά σας κοντά καλτσάκια με βολάν ή πουά. Σας προτείνουμε να φορέσετε τα μαύρα πέδιλα σας με ένα ζευγάρι λευκές κοντές κάλτσες με δαντελίτσα στο τελείωμα.

Κάντε αντίθεση

Τολμήστε να φορέσετε τα χρωματιστά πέδιλα σας με ένα ζευγάρι κάλτσες σε έντονο χρώμα. Για παράδειγμα συνδυάστε τα κόκκινα πέδιλα σας με ένα ζευγάρι γαλάζιες κάλτσες ή τα πουά πράσινα πέδιλά σας με ένα ζευγάρι καφέ κάλτσες.