4 μυστικά που πρέπει να “κλέψετε” από το στυλ της Jolie!

Θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο…Η ομορφιά της Angelina Jolie δεν έγκειται μόνο στα υπέροχα χαρακτηριστικά της αλλά και στο μοναδικό της στυλ. Ένα από τα καλύτερα πράγματα στο στυλ της είναι ότι είναι ιδιαίτερα προσιτό. Μπορείτε εύκολα να το υιοθετήσετε αρκεί να δώσετε έμφαση στα ουδέτερα χρώματα, την καλή εφαρμογή, την ποιότητα και τα λίγα αξεσουάρ. Μάθετε 4 μυστικά στο στυλ της που πρέπει να "κλέψετε"!    

Ουδέτερα χρώματα

Εάν προσέξετε τις εμφανίσεις της θα διαπιστώσετε πως εκτός από κάποιες στο κόκκινο χαλί, επιλέγει να φορέσει μαύρα, λευκά, μπεζ, καμηλό και γκρι ρούχα. Τα πλεονεκτήματα της επιλογής της πολλά…Ξεχωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα σοφιστικέ look και ότι μια ντουλάπα γεμάτη με ουδέτερα κομμάτια μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε πολλούς συνδυασμούς.

Καλή εφαρμογή

Όχι μόνο ό,τι επιλέγει να φορέσει της ταιριάζει γάντι αλλά φροντίζει να υπάρχει ισορροπία στο outfit, δηλαδή όταν γα παράδειγμα φοράει τα αγαπημένα της skinny jeans επιλέγει να συνδυάσει από πάνω ένα loose top ή όταν φοράει ένα πιο φαρδύ παντελόνι το συνδυάζει με ένα στενό μεταξωτό top. Όσο για τις εμφανίσεις της με blazer σακάκια το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι μοιάζουν σαν να έγιναν αποκλειστικά για εκείνη.

Δε φοβάται να δείξει την αρσενική πλευρά της

Η Angelina δε φοβάται ποτέ να φορέσει ένα στυλάτο κοστούμι  αντί για ένα θηλυκό φόρεμα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το St. Laurent σμόκιν που επέλεξε να φορέσει στα BAFTA Awards…Όχι μόνο ξεχώρισε από το πλήθος, αλλά ήταν κομψή και θηλυκή όσο ποτέ!

Όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο!

Πρόκειται για τον κανόνα που ακολουθεί πιστά για τα κοσμήματα. Η Angelina ακόμα και όταν πρόκειται για κάποια Οσκαρική εμφάνιση επιλέγει να φορέσει μόνο ένα statement κομμάτι, είτε πρόκειται για σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλι ή δαχτυλίδι.